خدمات دوربین مدار بسته و شبکه و فروش دوربین voip

خدمات دوربین مدار بسته و شبکه و فروش دوربین voip

خدمات دوربین مدار بسته و شبکه و فروش دوربین voip

خدمات دوربین مدار بسته و شبکه و فروش دوربین voip

تجهیزات اکتیو و یا فعال شبکه Active Network Devices

تجهیزات اکتیو و یا فعال شبکه Active Network Devices

به کلیه تجهیزاتی در ساختار شبکه که به برق متصل میشوند و وظیفه قسمتی از برقراری ارتباط و یا انتقال اطلاعات و یا نگهداری یا مدیریت و یا ذخیره سازی اطلاعات را بر عهده دارند تجهیزات اکتیو و یا فعال شبکه می گویند. انتخاب صحیح و درست این تجهیزات امری تخصصی است که میتواند کمک زیادی به عملکرد درست شبکه و هزینه های مجموعه بنماید 

شرکت ایمن شبکه هوشمند با افتخار آمادگی خود را جهت تامین انواع تجهیزات فعال شبکه (Active) در لایه های مختلف شبکه را اعلام می نماید . این خدمات عبارتند از :

  1.  طراحی تجهیزات فعال مورد نیاز برای شبکه سازمان و مکان مورد نیاز با توجه به نیازها و محدودیت های کارفرما
  2.  تهیه انواع تجهیزات فعال شبکه با قیمت مناسب و کیفیت عالی و گارانتی معتبر برای کارفرمایان در کوتاهترین زمان
  3.  پشتیبانی و نگهداری از تجهیزات فعال شبکه و انجام ارتقاء و بروزرسانی های آنها جهت اتمرار در سرویس دهی مناسب آنها

برخی از تجهیزات فعال شبکه عبارتند از :

کارت شبکه (Network Interface Card or NIC)

کارت شبکه، یکی از مهمترین عناصر سخت افزاری در زمان پیاده سازی یک شبکه کامپیوتری است. هر کامپیوتر موجود در شبکه ( سرویس گیرندگان و سرویس دهندگان )، نیازمند استفاده از یک کارت شبکه است. کارت شبکه، ارتباط بین کامپیوتر و محیط انتقال ( نظیر کابل ها ی مسی و یا فیبر نوری ) را فراهم می نماید. اکثر مادربردهای جدیدی که از آنان در کامپیوترهای شخصی استفاده می گردد ، دارای یک اینترفیس شبکه ای onboard می باشند. کامپیوترهای قدیمی و یا کامپیوترهای جدیدی که دارای اینترفیس شبکه ای onboard نمی باشند، در زمان اتصال به شبکه، می بایست بر روی آنان یک کارت شبکه نصب گردد. کارت شبکه جهت اتصال کامپیوتر به شبکه محلی در سرعت های 100،10و1000 مگا بیت بر ثانیه بکار میرود.

هر کارت شبکه دارای یک آدرس فیزیکی (MAC) است. آدرس فوق یک عدد شش بایتی بوده که سه بایت اول آن مشخص کننده سازنده کارت شبکه و سه بایت دوم، شماره سریال کارت شبکه است

کارت های شبکه به دو دسته کابلی و وایرلس تقسیم می شوند که هرکدام مزایا و معایبی دارند. کارت شبکه های وایرلس به 2 گروه اینترنال و اکسترنال ( قابل حمل) تقسیم می شوند.

سرور Server :   

سرورها در شبکه نقش های زیادی را بر عهده دارند و همچنین قیمت آنها نیز نسبت به سایر تجهیزات معمولا بیشتر است. به همین دلیل انتخاب سرور مناسب از نظر برند و کارآیی کار بسیار مهم و تخصصی است. انتخاب سرور نامناسب میتواند باعث بوجود آمدن کندی های زیاد و خرابی های مکرر و هزینه های پشتیبانی ناخواسته شود. سرور کامپیوتری است که خدماتی را برای کامپیوترها (یا کاربران آن) فراهم میکند. در تعریفی دیگر سرور کامپیوتری است که درخواست را پردازش کرده و داده را به کامپیوتر دیگری در بستر اینترنت یا شبکه انتقال میدهد. در یک دیتاسنتر، یک کامپیوتر فیزیکی که برنامه ی سرور بر روی آن اجرا میشود را سرور می نامند. اساس کار سرور مبتنی بر انتظار به درخواست کاربر و برآورده کردن آن است. منظور از کاربر میتواند یک برنامه هم باشد. انوع مختلفی از سرور وجود دارند. سرورها اغلب بر اساس هدفی که دنبال میکنند دسته بندی میشوند. سرور به صورت فیزیکی درحقیقت یک دستگاه است و براساس سرویسی که ارائه میدهد دسته بندی میشود.

خدمات اکتیو شبکه در شهر قدس , خدمات پسیو شبکه در شهر قدس , پشتیبانی شبکه در شهر قدس , پشتیبانی شبکه در تهران ,پشتیبانی شبکه در کرج , خدمات شبکه سیمین دشت , سانترال تحت شبکه,رادین سیستم , نصب تجهیزات سیسکو , رادین سیستم 

دوربین مدار بسته در شهر قدس ,خدمات پسیو شبکه در شهر قدس ,خدمات اکتیو شبکه در شهر قدس, تلفن تحت شبکه, پشتیبانی شبکه

 

 

دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) چیست؟

تاریخچه دوربین های تحت شبکه 

دوربین های مداربسته تحت شبکه در مقابل دوربین های آنالوگ در صنعت مداربسته، دوربین های جدید محسوب می شوند. در طول دهه 90 میلادی با پیشرفت سیستم های مداربسته قسمت های مختلف سیستم های مداربسته آنالوگ مانند تجهیزات ضبط تصاویر و پخش به دستگاه های دیجیتال تبدیل می شدند. این دستگاه ها با توجه به قابلیت های بسیار بالایشان سیستم های آنالوگ را به سرعت به سیستم های نیمه آنالوگ تبدیل کردند. در سال 1996  برای اولین بار دوربین مداربسته ای ساخت که انتقال اطلاعات آن به جای سیستم های آنالوگ بر مبنای پروتکلهای شبکه صورت می گرفت. از آنجایی که این پروتکل ها محدودیت های تصویری سیستم های مداربسته آنالوگ را کاهش می داد این سیستم با استقبال زیادی رو به رو شد. تنها دلیل جایگزین نشدن کامل سیستم مداربسته آنالوگ با سیستم تحت شبکه بالاتر بودن قیمت آن بود.

 

سیستم تحت شبکه چطور کار می کند؟

همانطور که گفته شد در سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه ارتباط قسمت های مختلف سیستم به وسیله شبکه های کامپیوتری برقرار می شود. هر دوربین در این سیستم دارای یک سیستم عامل کوچک است که به آن امکان ورود مستقل به محیط شبکه را می دهد. تجهیزات ضبط نیز می توانند به صورت مستقل در سیستم، تصاویر را دریافت و ضبط کنند. این موضوع انعطاف پذیری بسیار بالایی به سیستم های دوربین مداربستهتحت شبکه داده است.

 

چرا تجهیزات مداربسته تحت شبکه گران قیمت هستند؟

دوربین های مداربسته تحت شبکه دارای یک سیستم عامل داخلی هستند که امکان اتصال مستقل آنها به شبکه های کامپیوتری را فراهم می کند. در واقع دوربین های شبکه یک کامپیوتر کوچک در درون خود دارند که این سیستم عامل بر روی آن اجرا می شود. این موضوع باعث افزایش قیمت دوربین های تحت شبکه شده است.

 

چه زمانی از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده کنم؟

در صورتی که هزینه های مالی سیستم مداربسته برای شما مهم نیست پیشنهاد میشود همیشه از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده کنید. اما در صورتی که به دنبال کاهش هزینه های سیستم مداربسته خود هستید استفاده از سیستم مداربسته آنالوگ نسل جدید می تواند نیاز شما را حد زیادی پوشش دهد.

خدمات اکتیو شبکه در شهر قدس , خدمات پسیو شبکه در شهر قدس , پشتیبانی شبکه در شهر قدس , پشتیبانی شبکه در تهران ,پشتیبانی شبکه در کرج , خدمات شبکه سیمین دشت , سانترال تحت شبکه,رادین سیستم , نصب تجهیزات سیسکو 

دوربین مدار بسته در شهر قدس ,خدمات پسیو شبکه در شهر قدس ,خدمات اکتیو شبکه در شهر قدس, تلفن تحت شبکه, پشتیبانی شبکه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.